browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Slimme Dieren

Posted by on 21 september 2014

Alhoewel Wild, zijn dieren, althans sommige toch, wel slim.

Als Jagers kennen we hierin zeker de Kraai.

In Amerika is het steeds belangrijk om je geschoten stukken weg te houden van Beren. Die zijn niet te beroerd om het kamp binnen te dringen en je buit te verschalken. Dus hang je het in een boom, of zet je er elektrische stroom op.

Maar dan nog.

In deze video heeft de grizzly duidelijk lucht van een lekkere hap. Hij komt op het karkas af, maar na een elektrische schok stormt het dier weer weg. Geslaagd experiment zou je dan denken, maar de grizzly komt later op de dag terug en krijgt een tweede shock te verwerken. Ook nu geeft de beer zich nog niet gewonnen en komt een derde keer terug. Ditmaal verandert hij echter van strategie, in plaats van meteen voor het karkas te gaan richt de beer zijn aandacht eerst op de elektrische installatie ernaast. Na de stroom hiervan uit te schakelen gaat de grizzly, weliswaar heel voorzichtig, een derde maal voor het karkas. Ditmaal met succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief