browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Handboek Jachtregelgeving

Posted by on 29 maart 2015

Handboek jachtregelgeving“Jacht in Vlaanderen”, geschreven door Tonny De Bouvrie, is een helder handboek die een bondige toelichting biedt bij de nieuwe jachtregelgeving die recentelijk door de Vlaamse overheid werd doorgevoerd. Het is bedoeld als een heldere leidraad voor jagers, kandidaat-jagers, natuurgebruikers en iedereen die direct of indirect bij de jacht betrokken is.

De auteur, meester De Bouvrie, is gespecialiseerd in de jachtregelgeving en de wapenwetgeving. Sinds jaar en dag is hij ook lesgever “wetgeving” in het Instituut voor de Jachtopleiding, en recent ook revisor van de module Wetgeving binnen de online voorbereiding – jachtexamen·be. Ook als oud-voorzitter van de Hubertusvereniging Vlaanderen – afdeling Oost-Vlaanderen heeft hij reeds zijn sporen verdiend.

“Jacht in Vlaanderen” is een echte aanrader voor jagers die in de uitgebreide en veranderde jachtregelgeving door de bomen het bos niet meer zien!

Het boek kost 39 euro en is verkrijgbaar via de webshop van  of in de betere jachtwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief