browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jachtbeurs

Posted by on 2 mei 2016

De 6e editie van de Jacht & Buitenleven tijdens het weekend van 26, 27 en 28 augustus.

Deze beurs, die 6 jaar geleden nog een regionaal karakter had, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig Nederlands én internationaal evenement. De organisatie is neergestreken op het prachtige privé (jacht)domein ‘Landgoed Velder’ in het Groene Woud. Een schitterend bosgebied van 180ha in de driehoek Eindhoven-Den Bosch-Tilburg. Op een prachtig evenemententerrein, omzoomd door bossen, bouwen wij wederom een Fair die nog meer dan ooit de sfeer ademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

- Info en tickets – Jacht & Buitenleven

 

NIEUW! Kleiduiven parcours op een ongeëvenaarde wijze

We zijn supertrots om deze 2016 editie een geweldig kleiduivenparcours aan de beurs te kunnen toevoegen. Onder de bezielende leiding van Evert van Rhee en zijn team, met medewerking van niemand minder dan Frank Hasekamp, wordt een prachtig parcours uitgezet. Daarnaast zijn er diverse stages waar geweerfabrikanten hun nieuwste hagelgeweren kunnen demonstreren. En het blijft niet bij kijken. De bezoekers kunnen hun geluk proberen op de kleiduiven.

Jacht en meer

Fabrikanten en importeurs presenteren nieuwe optiek, verrekijkers en richtkijkers. Jachtwapens, kogel en hagel. Nagenoeg alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. En natuurlijk de nieuwste kleding, schoenen, laarzen, schietstokken, messen. Noem maar op. Wat je nodig hebt, is er.
Probeer een 4 x 4 terreinwagen. Kijk naar de demo’s en weet dat je met zo’n wagen nooit meer vast komt te zitten. Test je vaardigheid met schieten in de simulator. Schrijf je in voor een schiet-clinic. Het gaat om de beleving, zie wat er allemaal mogelijk is.

Het buitenleven, stoer

Exposanten nemen je mee in hun wereld. De smid laat zijn werk zien. Een hond onder appèl, is een genot om naar te kijken. Bushcraft, voor hoe het in het echt is. Kijk naar de stoere ambachten en denk, misschien iets voor mij?

Iedereen houdt van het buitenleven

Vrouw, man en kind. De een gaat voor pijl en boog schieten. Elise op het springkussen. Pappa vergaapt zich bij de buitenkeukens, Mama ook. En samen staan ze bij de wildslachtdemonstraties van Slagerij ter Weele uit Oene.

Culinair

Er is een stand met wildkookboeken. Vele stands met kookpotten en buitenkookgerei. Benutting van de jacht illustreert zich het beste in de kookdemonstraties. Eerlijk, wild en duurzaam. Geniet en beleef de Jacht & Buitenleven. De beurs biedt ware ontspanning. Bourgondisch eten en drinken in de restaurants en op de heerlijke terrassen. Je vindt de beste worstmakers. Wat is er nu niet? Alles!
Uiteraard treft u weer alles aan wat onze beurs zo uniek maakt in de BeNeLux: Alles op het gebied van jacht, veel aandacht voor Bushcraft, educatie voor kinderen, demonstraties met schapen, ganzen, jachthonden, roofvogels en een echt 4×4 modderparcours. Uiteraard is er plaats voor een culinaire sensatie, van hamburgers en poffertjes tot a la carte menu’s van lokale restaurants.

Weg van de hectiek van alle dag. Naar buiten, het veld in, zoek de ontspanning en het ware outdoorleven. Ga naar Liempden en zie wat jagen doet. Zie de nieuwe materialen, het juiste gereedschap voor het spannende buitenleven. Want dat is het, spannend en zeer aantrekkelijk.

Jacht&Buitenleven 2016

Jacht & Buitenleven 2016

Antwoord op Jachtbeurs

  1. Marckx

    Een zeer mooie en leuke beurs. Een aanrader!
    Veel succes aan de organisatie.
    Hopelijk dit jaar geen linkse groene ratten die het brandalarm laten afgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief