browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Beresterk

Posted by on 2 juni 2017

Dat beren ontzettend sterke dieren zijn, wisten we al. We zeggen wel eens dat iemand beresterk is. Nu de beer in onderstaande filmpje tart toch alle verbeelding. Echte doorzetters en het bewijs dat je vrijwel nergens veilig bent voor een hongerige beer in de outdour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief