browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nachtjacht

Posted by on 26 juli 2017

Een video met een indruk van de efficiëntie van nachtjacht, met nachtkijkers, voor de bestrijding van varkens.

In enkele minuten, 107 stuks. Volledig probleem in Limburg opgeruimd.

5 Antwoorden op Nachtjacht

 1. Wauters Etienne

  Over de weidelijkheid van het “gebeuren” zullen we het beter niet hebben zeker?

  Boswachter

 2. Laird Kardux

  Jacht ? Ik noem het jagers zonder gevoel wat jacht is en beter naar een schietclub kunnen gaan

 3. De Pillecyn

  Een moordpartij, niets van doen met jagen, crimineel !
  Ik begrijp niet dat mensen zich verlagen tot dergelijke praktijken. Zelfs als het bestrijding is, is het er ver, ver over. Een suggestie om deze junk niet meer te posten ?

 4. lyo kleynen

  ik heb niks op zwein jacht tegen. ik vind het zelfs super om het te doen , maar dit is geen jagen meer maar dieren uit moorden. ook zweinen hebben het recht te leven. en een goede jager schiet de leidende zeug niet dood ,sorry ik kan hier geen synpathie voor opbrengen

 5. Jachtwachter

  Even bij stilstaan dat dit in Texas gebeurt waar jaarlijks hopen landbouwers failliet gaan door toedoen van het enorme overtal van die beesten. Niet beoordelen volgens Belgische normen dus. Bij ons kan dit er niet door, maar wij zitten dan ook niet in dezelfde situatie en in hun geval kan ik er alle begrip voor opbrengen. Ik zou in die situatie exact hetzelfde doen en volgens mij zou iedereen dat doen. Dus mijn opinie, niet veroordelen alvorens correct te kunnen oordelen. Zoals iemand hierboven zei “zweinen” hebben ook het recht om te leven EN de mens ook; zelfs in Texas. Bij zware problemen gelden drastische oplossingen. Zoveel everzwijnen hier in België en ik denk dat de jagers er ook andere opinies zouden op nahouden. Ik in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief