browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jachtverpachting

Posted by on 13 augustus 2017

Het Agentschap Natuur en Bos van de Vlaamse overheid gaat over tot de verpachting in openbare zitting van het jachtrecht van domein De Elsakker (ongeveer 155ha) gelegen op het grondgebied van de gemeente Hoogstraten (Meerle).

De aanbesteding vindt plaats op 15 september 2017 om 14.00 uur in Café Buurman en Buurman, Kerkstraat 25 te 2328 Meerle.

Geïnteresseerden kunnen vanaf 1 september de verpachtingsvoorwaarden bekomen op de website van het ANB of aanvragen bij de ANB-beheerregio (turnhoutsekempen.anb@lne.vlaanderen.be) of telefonisch op het nummer 014/63 93 63.

Maar na contactname hebben we reeds volgende info:

  • WBE Meerle – Heerle-Hal
  • Betreft een eerste verpachting (dus geen zittend jager)
  • Verpachting voor drie jaar, tweemaal verlengbaar
  • Afschot: eerste jaar enkel everzwijn, volgende twee jaar ook reewild
  • Aanmelden bij ANB en maximaal deelnemen aan het geleide bezoek

 

Op zaterdag 9 september wordt een geleid bezoek aan het domein georganiseerd, ook aan de niet toegankelijke zones, die niet individueel kunnen worden bezocht. Afspraak op 9 september om 10.00 uur aan de ingang van het domein, Chaamseweg 55A te Meerle-Hoogstraten.

Meerle - Elsacker

Meerle – Kasteel Elsacker

Vlaanderen is natuur zwart Entititeitslogo_ANB_zwartwit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief