browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

40 jaar FACE

Posted by on 6 september 2017

Gisteren was er in het Europees parlement een uiteenzetting over jong jagers: een toekomst voor biodiversiteit verzekeren.

Van verschillende hoeken kijkt men hoe jagers bijdragen aan de biodiversiteitsdoelstellingen van 2020. En hoe jongjager seen rol spelen en een toekomst kunnen vormen. Het europees parlement organiseert dit in samenwerking met FACE.

En FACE organiseert aansluitend een expositie met aandacht voor enkele leden en wat zij doen voor jongjagers. Jongjagers zullen aanwezig zijn om hun visie te geven.

Vandaag is het dan tijd voor de algemene vergadering en aansluitend een gala diner om het 40 jarig bestaan van FACE te vieren.
En FACE is sterk verbonden met België dankzij Yves Lecocq die vele jaren een vaste waarde in het secretariaat vormde in de positie als secretaris generaal. Foto’s volgen

FACE logo

FACE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief