browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jacht in Frankrijk

Posted by on 17 september 2017

Niet genoeg jachtmogelijkheden in België ?
Bekijk dan zeker ook een Frankrijk. Hieronder de mogelijkheden op het Domaine du Marais in Machecourt (tussen St. Quentin en Reims).

Je wordt er ontvangen en begeleid door een Vlaming, de sympathieke Daniel Vanherberghen.

Wil je meer info:

Domaine du Marais

Domaine du Marais

4 Antwoorden op Jacht in Frankrijk

  1. Bijzondere Veldwachter

    Hoe lang gaat men nog met de Vlaamse jagers blijven lachen, hier mag en kan niks meer. NV-A – Groen -Sp-A de partijen die de jagerij in Vlaanderen tegenwerken, zij plegen in onze ogen discriminatie. Wacht maar volgende jaar bij de verkiezingen, terug een groene minister van leefmilieu dan is het volledig gedaan met de jacht in Vlaanderen en hebben ons de laatste 4 jaar weer laten afslachten. Wanneer gaat men een op straat komen en ons ongenoegen laten gelden, ‘t is bijna 5 na 12.

  2. Conny

    Hier in NL mag al helemaal niets meer en als jongjager zonder eigen grond sta je helemaal met je pis in de wind.

  3. Willem

    Niet zo zwaarmoedig worden. Toen ik in 1997 mijn jachtexamen deed zei men ‘ Dat heeft ook geen zin ‘ en ondertussen jaag ik toch al 20 jaar. Laat het ganzenprobleem maar goed uit de hand lopen en als er dan eens een vliegtuig op Zaventem of Schiphol met een paar honderd mensen neerstort dan is het in een keer geregeld. Beetje lullig voor de getroffenen. En als dan de jager slager en vuilnisman mag gaan spelen moeten we collectief hier voor bedanken. Laat ze dan maar met goede regelingen komen maar dan is het zaak dat we voor de verandering een front vormen en dan niet op regionaal en nationaal maar europees. Laat dan maar een alle stereotype vooroordelen varen want hollanders zijn geen diknekken en belgen zijn niet dom.

  4. ROGER VAN AERSCHOT r

    dag
    waarom mag een hond niet los lopen en ook niet aan de leiband of los met de fiets roger uit WERCHTER BIJ DE JACHT MAG IK HEM HAAR laten los lopen
    grt roger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief