browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Conservatie organisaties

Posted by on 27 oktober 2017

Vele conservatie organisaties werken in op emoties en worden geleid door mensen in welvarende situaties ver weg van de gebieden die gered worden. De aanpak die echter beter werkt en door veel jagersverenigingen worden bepleit zowel in binnen als buitenland is om samen te werken met de lokale bevolking. Wanneer je hen betrekt in de projecten is het succes veel groter. Dat is ook logisch. Wanneer zo’n project positieve gevolgen voor hen meebrengt en wanneer zij zo’n project als een verrijking van hun leven beschouwen, gaan zij zich er voor inzetten. Wanneer zo’n project enkel een zoveelste last is die ze moeten dragen dan verzetten zij er zich tegen soms zeer actief. Het gevolg hiervan is dat vaak zo’n projecten geen of weinig succes kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief