browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

6 dagen betaald verlof

Posted by on 24 januari 2018

6 dagen extra betaald verlof om everzwijnen te jagen, het klinkt te mooi om waar te zijn en toch is dit wat de Poolse regering heeft beslist. De 6 dagen extra verlof zijn een incentive aan de lokale jagers om meer zwijnen te schieten in de strijd tegen Afrikaanse Zwijnenpest.
Daarnaast wordt de afschotpremie (die de jager in dit geval krijgt) voor zeugen boven de 30 kg (na ontweiding) opgetrokken tot 90 euro. Rekening houdend met het feit dat het gemiddelde maandsalaris slechts 900 euro bedraagd, is dit een mooi bedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief