browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kan ik een dier doden?

Posted by on 23 januari 2018

Met deze vraag gaat een reporter samen op jacht met een ervaren Duitse jager Susanne Schmid. De reporter in kwestie leert er meer over de motivatie en het hoe en waarom Susanne jaagt. Alvorens hij mee op de hoogzit gaat met Susanne, mag hij eens een kogel afvuren op de schietbaan. Zullen ze een stuk wild zien? Geniet van de reportage die toch wel mooi weergeeft waarom we jagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief