browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

ree dragen

Posted by on 3 januari 2018

Een grappig filmpje waarbij we reeën zien gedragen worden.
De rede hiervan is dat de dieren onder gesneeuwd werden en kwamen vast te zitten. Omdat men de dieren niet wou laten omkomen van de honger of aan de predatie van vossen wou overleveren, besloot men dan maar de dieren in veiligheid te brengen. Dit door de dieren tijdelijk samen onder te brengen in een grote schuur en ze daar bij te voederen tot het weer het toeliet de dieren vrij te laten. Leuke beelden van een meer dan 5 jaar geleden uit vermoedelijk Duitsland.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief