browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jacht TV – februari

Posted by on 15 februari 2012

Een aantal nieuwe reportages te bekijken op Jacht en Visvangst TV.

Winters wild
Als, zoals deze maand, de vorst een tijdje aanhoudt, wordt het bijvoederen van onze tuinvogeltjes erg populair. Maar hoe is het gesteld met het jachtwild in dit harde seizoen? Wij hadden geen medelijden met onze cameraman en stuurden hem op pad om de beelden te schieten die U, omdat het vèèl te koud was, waarschijnlijk niet zag!

Ganzenjacht in Schotland
Scotland, the brave! Het noordelijkste stukje van Groot-Brittannië is bij jagend Vlaanderen heel populair. De meesten onder ons gaan er voor de jacht op hertachtigen of voor de fantastische “driven Pheasant shoots”. Maar dat je er ook op ganzen kan jagen zal voor velen een verrassing zijn.

Reportages on-line op www.jachttv.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief