browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jacht TV

Posted by on 18 maart 2012

Na het uitstekende reportage werk gisteren van Fieldsport UK vandaag (het is zondag dus ook veel tijd) komt Jacht TV ook met een tweetal reportages.

Polen is bekend voor zijn groot grofwildbestand. ’s Winters vinden we er dan ook honderden jagende Vlamingen die menig stuk zwartwild in het zand, of in dit geval in de sneeuw, doen bijten. Maar in Polen worden niet alleen winterse drukjachten gehouden. Ook in het voorjaar kan je er op everzwijnen jagen.

Evers bersen in Polen

Elke jachtrechthouder moet bij de overheid een jachtplan neerleggen waarop alle percelen waarop hij het jachtrecht bezit, zijn aangeduid. Vroeger gebeurde dit individueel, maar vandaag wordt in WBE-verband een gemeenschappelijk jachtplan ingediend. Voor de opmaak hiervan is de hulp van Hubertus Vereniging Vlaanderen haast onmisbaar.

HVV TV: jachtplannen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief