browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hunting Cars

Posted by on 6 juni 2012

Een tijdje geleden hadden we een uitgebreid bericht rond Hunting Cars. De toen besproken Hunting Estates waren meestal gebouwd op basis van een gewone personenwagen waarvan het chassis werd gebruikt om een extensie aan te bouwen.

Vandaag hebben we het over de stoerdere versie, op basis van een degelijke 4×4.

Als eerste een (beetje) aangepaste Mercedes-Benz Zetros. De basis is een 6×6 Actros serie 6 cilinder – 7,2 liter – 326 PK. Maar met wat extra luxe. Zoals natuurlijk Air conditioning, achteruitrijcamera, Bose sound system, SAT satelliet ontvangst en een Mini Mac met Wifi.
Omdat dit model eigenlijk komt uit de Militaire series, kan er wel wat gewicht meegetorst worden. Dus extra kon er nog in: vloerverwarming, marmeren vloer, Wapenkluis, en quad garage (met quad).
Nog enkele cijfers, 500 liter diesel geven je toch wat bewegingsvrijheid, het geheel is 11 meter lang en 2,7 meter breed en weegt 27 ton.

Mercedes-Benz Zetros 6x6

 

Iets eenvoudige is de Toyota Tundra Sporstman. Een gewone 4×4 met een 5,7 liter V8 motor. Deze versie echter compleet met GPS en weerstation. De weerbestendige JBL speakers en het laddertje zijn standaard.

Toyota Tundra Sportsman

 

Wijzelf van hunting.be vonden deze combinatie wel mooi. Onderaan een stoerder model voor de Gardechasse met ruim plaats voor de jachtspullen en de honden. Bovenaan de “penthouse” voor de jachtheer en zijn invités met keuken, bar en …

Hunting.be Car

En voor de echte Land Rover liefhebbers hierbij een preview van een concept model. En omdat het om een concept car gaat, geen verdere details beschikbaar.

Land Rover Expedition DC100

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief