browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hunting TV

Posted by on 23 juni 2012

Week-end en nog geen voetbal op TV, dan hier wat bewegende beelden van onze sport en passie.

Eerst een instructiefilmpje over Luchtdrukgeweren. Hoe afstellen rekening houdend met afstand en wind. En dan gaan we op een tuinsafari en schieten Konijnen, Kraaien, Duiven. Voor de fun, nee als voedsel voor de Fretjes. Dan een minuutje voor de sponsor (Browning) en daarna (nogmaals) een reportage uit Afrika met info  rond het afstellen van het kogelgeweer, the kill en dan ook het conserveren van de trofee.

Veel plezier bij het bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief