browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kleischieten Compaq

Posted by on 25 juni 2012

Van een aandachtige bezoeker kregen we de opmerking dat naast Jachtparcours, Skeet en Trap ook vrij veel Compaq geschoten wordt.

Daarom hier de discipline uitgelegd. De volledige pagina rond Kleischieten bij onze afdeling Hunting Habitat.

Compak gebeurt over een parcours met breedte 40m diepte 25m dit wil zeggen dat alle clays in dit vak moeten passeren. Clays zijn afgaand , inkomend , rabbit, battue, chandel, loper en mini bourdon zoals jachtparcours. De schutters staan in speciaal daarvoor gemaakte hekjes met een tussen afstand van 3-5meter. Per post (hekje) krijgt men 5 clays meestal 3 enkel 1 dubbel (op schot of simultaan). De vlucht en de volgorde van de clays zijn per post verschillend. Na de 5 clays schuift men door naar de volgende stand tot men de volledige serie van 5 standen en dus 25 clays heeft geschoten.

Kleischieten Compaq

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief