browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

The Hunting Club – Pentatir

Posted by on 17 juni 2012

Hierbij nog een reminder voor het eerste event van de Pentatir. Nu vrijdag 22 juni, kleiduifschieten “Trap”. Deze Pentatir loopt gedurende de zomer en in 5 events worden verschillende schietdisciplines beoefend zoals Kleischieten, Trap, Jachtparcours met op het einde de THC Pentatir Trophy for hunters!

Inschrijven via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief