browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bert Stephani

Posted by on 13 december 2012

Op de site geen personencultus. Tot nu toe hadden we nog maar één bericht rond een Persoon op de site (in de zomer berichtten we over Jurgen Tack, die toen de Instima prijs won).

En vandaag toch terug over een persoon, meer bepaald een fotograaf. Maar dan wel eentje die het sterk heeft voor de Jacht. En dan krijgt hij natuurlijk onze steun.

Misschien ook de uwe, want Bert zoekt sponsors, maar vooral ideeën om hem te steunen in zijn project. Bert is professioneel fotograaf (zie zijn site BertStephani.com) en dacht er reeds enkele jaren over om een groter en long term project op te zetten. En nu heeft de jachtmicrobe hem gebeten en zal het dus Jacht het onderwerp worden. Vooral zijn persoonlijke ontdekking van de Jacht, ondersteund door documentaire fotografie, zal hij samenbrengen in een boek.

De volledige opzet van het project op zijn Blog. Ten andere opgepikt door de internationale newssite Zite.

En aangezien het een fotograaf is, hierbij wat Jachtfoto’s, als proeve van zijn kunnen.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief