browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Partnerships – Land Rover

Posted by on 21 mei 2013

U bemerkte het reeds enige tijd, hier rechts staan sinds kort een paar nieuwe logo’s van onze partners.

Vandaag wat nieuws rond Land Rover.

Eerst een “rumour” rechtzetten. Ons aller geliefde Defender stopt er nog niet mee. Alleszins is er nog productie voorzien tot 2016.
Dit betekent dat we nog een paar jaar kunnen blijven genieten van onze geliefde 4×4.

Ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan van Land Rover is er de Special Edition van de Defender: de LXV (65 in Romeinse cijfers). De Defender is een evolutie van de oorspronkelijke Land Rover uit 1990. Van de iconische reeks nutsvoertuigen – de Land Rover Series I, II, III en de Defender – zijn inmiddels meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. De LXV is beschikbaar in vijf koetswerkvarianten en werd afgeleid van de standaard Land Rover Defender met 2.2 liter dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak. De motor levert 122 pk bij 3.500 t/min en een koppel van 360 Nm bij 2.000 t/min.

LR_LXV_Defender_SE_07_LowRes

LXV indicatie

De geslaagde Special Edition wordt voorzien van 16″ lichtmetalen velgen “Sawtooth” en is beschikbaar in Santorini Black en Fuji White. Dak, radiatorrooster en koplampsierlijsten en ‑paneel worden uitgevoerd in contrasterend Corris Grey. Vanbinnen zijn er exclusieve, volledig lederen zetels, vooraan voorzien van hoofdsteunen met LXV-logo in reliëf, en, aansluitend op de LXV-stickers aan de buitenkant, unieke contrasterende oranje stiksels voor de zetels, het stuur en het opbergvak in de middenconsole.

Meer informatie op de site van Land Rover.

LR_LXV_Defender_SE_01_LowRes

LXV Defender

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief