browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jacht en Outdoor

Posted by on 6 juni 2013

Het wordt eindelijk wat warmer en dan kan er na het werk in het revier of gewoon ‘s avonds al eens buiten gezeten worden.

Hier een aantal suggesties en tips voor de BBQ of gewoon tegen de koude.

Eerst het eten

Een weldoordacht systeem om een volledige maaltijd te koken boven één vuur.

Field Kitchen

Field Kitchen

Een handige BBQ tafel

Hoef je niet elke keer op te staan om drank en bier te halen.

BBQ Tafel

BBQ Tafel

En als het koud wordt

En als het koud wordt maak je een houtvuur met 1 blok. Best starten van een recht gezaagde blok (dan kan je er eventueel nog een pan op zetten). Dan met de kettingzaag 3x inzagen. Hoe dieper, hoe langer het brandt. Aansteken met wat brandversneller en wat kleinhout. Het hout brandt dan binnenin en via de zijkant komt de lucht binnen.

Instant BBQ

Swedish Torch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief