browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hunting TV

Posted by on 17 augustus 2013

Hier bij Hunting TV, een videoreportage met Jacht items.
(Er zijn ook Jachtprogramma’s met meer vissen en andere items dan jacht).

Vossenjacht bij nacht. Met een volledig uitgeruste terreinwagen. En ook in Australië de verhalen van vroeger. Met meer dan 1.000 stuks op 3 maand. En er nog voor betaald worden ook (aan 50 Aussie dollars).
Nu wordt er, door de regering, 10 dollar betaald per vos. Dit is te verstaan als je weet dat hierdoor enkele schapen overleven (aan 100 dollar) per stuk.

Een korte episode over luchtdrukpellets. We hadden het reeds eerder over op de blog – Hunting TV. En we werken aan een volledige reportage met historiek, overzicht, geweertypes, etc van de Luchtdrukafdeling.

En dan de hondjes, ondertussen is de sneeuw (zie vorige periodes) weg, en is ook het trainingschema flink gevorderd. De volledige reeks te vinden op een apart YouTube Channel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief