browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jacht App’s

Posted by on 18 september 2013

We hadden reeds een serie Smartphone App’s, mooi samengebracht op de site bij de Nieuwe Media.

Vandaag vervolledigen we met enkele laatste vondsten:

G4ema

Deze applicatie G4EMA (voor iPhone-awaiting approval en Android) laat je toe om op het terrein je geschoten stukken te localiseren en inventariseren. Terug thuis kan je alles overzetten op Google maps. Handig om aan de landbouwer of eigenaar te tonen waar en welke bestrijding uitgevoerd werd.

Verdere instructies op YouTube: Start, Data transfer, …

Zello

Je kan natuurlijk nog een aparte Walkie Talkie om je nek hangen, maar waarom niet onderling afspreken met  behulp van je smartphone die je toch bij je hebt. Meestal heb je er ook nog oortjes bij en lukt alles handsfree. Wie probeert Zello uit en informeert ons over zijn ervaringen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief