browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jachtbeurs

Posted by on 11 juli 2014

Vorig jaar nog Eindhoven, iets verder weg, dit jaar in Rosmalen, bij ‘s-Hertogenbosch, weer iets dichterbij Vlaanderen.

“Het Autotron in Rosmalen is een geweldige locatie met vele mogelijkheden. Een fantastische plek, zowel voor standhouder als voor de bezoekers. Een grote hal, gratis parkeermogelijkheden voor de standhouders tegen het beursgebouw aan, overnachtingsmogelijkheden op loopafstand en een enorm buitenterrein waar vele activiteiten mogelijk zijn, maken deze locatie uniek in zijn soort. “ Voor de bezoekers is het ook een perfecte locatie. Vlak aan de snelweg A59, centraal gelegen, meer dan voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het gebouw en behalve binnen zijn er ook buiten activiteiten”, zegt Beaumont. Want de kwaliteitsslag waar hij eerder over sprak, zit hem in de diverse activiteiten die er te doen zijn.

Van 19 tot 21 september.

- Jacht & Buitenleven

Jacht & Buitenleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief