browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jachtexamen·be

Posted by on 28 september 2014

Reeds bij de opstart van de hunting site, een paar jaar geleden, was er direct de aandacht voor de Aspirant Jagers. Eerst enkel met de vragenmodules, later ook met samenvattingen en bijkomende examenhulp.

Ondertussen werd de stap gezet naar een nieuwe project.

Jachtexamen·be

Deze Jachtexamen Voorbereiding doet exact waar het voor staat: de Aspirant Jager voorbereiden op het officiële Jachtexamen. En dit niet enkel door het overbrengen van de nodige kennis, een opvolging van de vooruitgang, het regelmatig testen van de kennis maar zeker ook het bijbrengen van de specifieke examensituatie.

De bedoeling is vooral Aspirant Jagers te helpen bij hun voorbereiding voor het Jachtexamen en hun slaagkansen te verhogen. Daarom ook de keuze voor het digitale platform van e-learning. Zo kan de Aspirant Jagers zelf beslissen waar en wanneer te studeren.

Wat je vooral zal opvallen is de gestructureerde kennisoverdracht (terminologie, studeren, overzichtstabellen), de veelheid aan didactisch materiaal zoals video en foto’s, de determinatie tabellen, maar vooral de oefenmogelijkheden.

Probeer eens de proefles uit – doe de test.
Voor meer info en de proefles neem gerust een kijkje op de website – Jachtexamen·be

 

jachtexamen logo

 

 

Antwoord op Jachtexamen·be

 1. KKN

  September 2013 ben ik een cursus valkenier gestart te Syntra Hasselt. Daar Valkenieren als definitie heeft; jagen met roofvogels krijg je hoe dan ook met jacht te maken.
  Een zeer groot deel gaat binnen Syntra Hasselt over jacht, wildsoorten, wetgeving en ethiek.
  Uit interesse vergaar je dan zoveel mogelijk informatie betreffende de jacht, een gevolg hiervan is dat je op Hunting.be terecht komt.

  Niettegenstaande wij, als valkenier, in Vlaanderen niet verplicht zijn om een jachtvergunning te hebben maar enkel de toestemming van de landeigenaar, vond ik het toch mijn plicht om alsnog een jachtvergunning te hebben. In eerste plaats om een gedegene kennis te hebben van een jachtrevier en zijn wild (en het respect daarvoor), maar vooral ook naar de collega’s geweerjagers toe.

  Ikzelf heb voor de E-learning gekozen dat ik hier zelf de vrijheid heb om dit te doen wanneer het in mijn agenda past.
  Mijn professionele bezigheid (geen 9 to 5 job) combineren met valkerij (wat een totaalengagement is) is niet evident. Als vervolgens mijn laatstejaarscursus als valkenier op syntra nog eens samenvalt met de jachtopleiding, dan is de E-learning snel gekozen.

  mvg

  KKN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief