browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

En daarvoor doen we het

Posted by on 1 februari 2015

Ergens in 2012 kregen we een mail van een fotograaf. Of we hem wat konden vertellen over de jacht, en dit in ruil voor foto’s voor de site.
Leuke man ontmoet, zeer professioneel, discreet (wat goed geholpen heeft in onze gesloten wereld), leergierig.
Een paar keer mee op jacht, defender day, jachtgala en telkens fantastische werk. Technisch goede foto’s, maar ook een aparte kijk op de gebeurtenissen en zeker een sterk sociaal inzicht.

Blijkbaar werkte ons enthousiasme en begon de fotograaf ook zelf aan de Jachtopleiding. Na een eerste poging, dit jaar een tweede poging en zowel theorie als praktijk in hetzelfde jaar. Nu zelf ook Jager.

En we blijven doorzetten. Ondertussen heeft hij een jachtrevier gevonden om op zondag ochtend te vertoeven (ja het is nog mogelijk, maar je moet wel van aanpakken weten).
En op onze laatste jachtouting hebben we nog plannen gesmeed: een boek, exposities, jachtreportages, …

Man, man, man. Wij hadden niet gedacht dat een bezoekje aan Steenokkerzeel zoveel te weeg zou brengen. Maar dit vooral het bewijs dat er nog één en ander mogelijk is in de Jacht.
Een nieuwe Jager erbij, zelfs met een eigen jachtrevier. Een bijzondere kijk via de fotografie. En veel plannen voor de toekomst.

 

Bedanking

2 Antwoorden op En daarvoor doen we het

  1. Tommeke_112

    Daarvoor doen we het inderdaad.
    Prachtig om te lezen. Zelf met de fotograaf/jager van dienst ook al mogen jagen en niets anders dan goeie ervaringen en herinneringen aan :D .

  2. Stefaan Hublou S

    Mooi getuigenis. Volharding en geduld brengen veel goeds voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief