browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Duivenweek – Duivendagen

Posted by on 25 januari 2016

Wij vonden een Jachtheer bereid om zijn jachtrevier – Les Vallons – open te stellen voor de Jong-Jagers om een dagje duiven te komen strekken.
Deze dagen zijn ideaal om in een joviale sfeer nieuwe collega-jagers te ontmoeten, en uw netwerk van gelijkgestemden uit te breiden.

Met speciale aandacht (introductie, begeleiding, …) voor Jong-Jagers. Maar ook andere jagers welkom (om het tableau te vullen).

Na het grote jachtseizoen zijn er nog de volgende duivendagen:

  • zondag 7 februari
  • zondag 14 februari
  • zondag 21 februari
  • zondag 28 februari

Duivendag

Graag ontvangen we u om 8:30 voor de koffie en croissants om dan rond 9:00 de jachtdag aan te vangen. Einde is voorzien rond 17:00 met het Tableau.

Voor de duivendag betaalt u geen jachtbijdrage voor het jachtrevier. De Jachtdag wordt aangeboden door Hunting, enkel de “Chapeau” is te voldoen.
De prijs van de chapeau bedraagt 50 €. Hiervoor zorgt de jachtheer voor alle verplaatsingen, consumpties en catering (ontbijt en lunch). En u krijgt ook nog een deel van het wild mee naar huis.

Wil je uitgenodigd worden, stuur dan je full info naar Hunting

  • Naam en voornaam
  • Jachtverlof nr (Vlaams en/of Waals)
  • Indicatie van de gewenste dag(en)
Jachtuitnodiging Duivendag

Jachtuitnodiging Duivendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief