browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jachthonden

Posted by on 17 april 2016

Een paar jaar geleden op een jacht ontmoetten we een jonge kerel met nogal wat interesse in Honden.
Had er toen zelfs een website rond, “connectwithdogs”. En gezien Jacht en Honden vrij veel met elkaar samen hangen, hebben we contact gehouden.

Puppy Opvoeden

Puppy Opvoeden

En nu na anderhalf jaar komt hij terug met zijn nieuwste project. Een online opleiding rond opvoeden van puppies. Niet enkel tips en tricks maar vooral een videodagboek met een dag per dag begeleiding van jou en je puppy.

Nuttig is het alleszins omdat opvoeden al start voor je naar de Hondenschool kan. Want dit is pas mogelijk als je hond volledig ingeënt is.

Een ander gegeven is dat Stijn, zijn videodagboeken opnam terwijl hij het zijn puppy aan het leren was. Dus bij het zit commando was het ook de eerste keer dat zijn hond dit aangeleerd kreeg.

Maar bekijk het zelf eens, één les is aangeboden – Puppy Opvoeden Socialisatie

Een volledige training met alle video’s kost 80 euro, met de kortingcode (Hunting) krijg je 5 euro korting.

 

Puppy opvoeden socialisatie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief