browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jacht TV

Posted by on 10 juni 2016

In de UK, net als bij ons, wordt de openbare omroep zwaar gesponsord door de autoriteiten. En dus moeten ze daar programma’s brengen van nationaal belang en reportages die een afspiegeling zijn van onze samenleving.

En dus werd er tijdens het populaire programme BBC’s Countryfile een reportage gemaakt die verder ging dan de wandelaars en toeristen van het buitengebied.

De reportage was zeer breed, met aandacht voor Grouse Shooting, Stalking en ook voor het belang van de Jacht voor de lokale gemeenschappen.

Het meest opmerkelijke was misschien wel de timing. Want net nu is er een grote enquete contra Grouse shooting vanuit de Vogelbescherming.
Waar deze reportage dus steun verleende aan de Pro’s – BBC Countryfile

 

BBC Countryfile

BBC Countryfile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief