browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nimrod Jachthondenproeven

Posted by on 9 november 2016

De Nimrod – de meesterproef van de jachthondenproeven – wordt sinds 1978 gehouden. De volgende editie zal op maandag 14 november a.s. plaatsvinden in de provincie Utrecht. De proeven zijn voor het publiek buitengewoon goed te volgen. De organisatie heeft daaraan speciaal aandacht besteed en gezorgd voor goede voorzieningen.

Slechts 18 honden van verschillende rassen en hun voorjagers strijden om de prestigieuze Nimrod-bokaal. Om voor deelname in aanmerking te komen, moeten tijdens de jachthondenproeven tenminste twee A-diploma’s op een Meervoudige Apporteerproef zijn behaald. Een hond mag slechts eenmaal in z’n leven aan de Nimrod deelnemen.

Meer info – Nimrod Nederland

Nimrod

Nimrod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief