browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Weischieting

Posted by on 15 maart 2017

Het seizoen van de Weischietingen komt terug op gang.
Er zijn er vele, maar voor onderstaande willen we toch wat publiciteit maken. Het is ten voordele van het Vlaams Instituut voor de bijzondere Veldwachters.

Het Vlaams Instituut voor de bijzondere Veldwachters (V.I.B.V. vzw) behartigt al jaren de belangen van haar leden de bijzondere veldwachters (waaronder ondermeer de domeinwachters, provinciale wachters maar de ook de Beëdigde jacht- en boswachters) . Deze vereniging draait uitsluitend op vrijwillige bestuurders en leden.

Jaarlijks worden er voor de leden, zowel op gewestelijk als provinciaal niveau verschillende activiteiten ingericht door het VIBV zoals : ledenvergaderingen, bijscholingen, praktijkdagen, uiteenzettingen.

Ook verspreidt het VIBV 4 x per jaar het tijdschrift” info” onder de leden en kunnen zij ook nuttige documenten, zoals flyers, voorbeeld documenten van processen-verbaal , verhoorbladen en dergelijke bekomen.

Het organiseren van deze evenementen, alsook het drukken van tijdschriften en flyers kost dan ook heel wat geld en om de kosten wat drukken richten zij voor de tweede maal een kleischieting in.

Kleiduifschieting VIBV Bellegem 2017

Kleiduifschieting VIBV Bellegem 2017

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief