browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

ROA

Posted by on 13 april 2017

ROA is voor de meeste mensen/jagers waarschijnlijk niets zeggend. Voor anderen staat dit voor Return on Assets. Maar wisten jullie dat dit ook het pseudoniem is van een anonieme graffiti-kunstenaar uit Gent.

Wat dan nog hoor ik u nu denken, wel deze man maakt echt prachtige kunstwerken die wij als jager ook wel zullen weten te appreciëren. Ik leerde zijn werk echt waarderen toen ik nog maar afgelopen week een van zijn werken in Berlijn ontdekte. Dit werk is een stilleven van enkele wildsoorten.
Want dat is het speelveld van ROA. Hij kiest er telkens voor om dieren af te beelden die in het land van zijn werk voorkomen. Hij schuwt daarbij de dood niet en ook niet het verval dat daarbij gaat optreden.

In de komende maanden kunnen jullie op geregeld tijdstip meegenieten van een prachtig werk van deze kunstenaar. En wie weet als jullie bij toeval in een stad zijn waar er zo eentje hangt, kunnen jullie ernaar op zoek gaan en in levende lijve genieten van deze ware meesterwerken.

ROA still leven big

zijn

zoom on stillevenzoom op stilleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief