browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

School leert over buitenleven

Posted by on 26 april 2017

In Engeland is er een school die haar leerlingen mee op sleeptouw neemt en leert hoe te overleven in de natuur. Hoe om te gaan met natuur. Een duif plukken, kuisen en klaarmaken maar ook hoe hout te zagen en dergelijke meer. De school neemt kinderen op van alle achtergronden en wil hen weer in contact brengen met de natuur. Zo komen ze uiteindelijk tot betere resultaten ook in de klas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief