browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hunter: the true conservationist

Posted by on 25 mei 2017

Filmpje uit de Verenigde Staten die duidelijk weergeeft waar het op staat. Zij die zich echte jagers noemen, zullen akkoord gaan met het feit dat jagen enkel kan op een manier die niet schadelijk is voor de natuur. Dat wij jagers plezier scheppen in onze passie klopt zeker maar niet altijd om de redenen die de media graag laten uitschijnen. Als jager nemen wij wel de verantwoordelijkheid voor onze daden en zullen we enkel jagen op dieren als het verantwoord is. Dit vanuit ethisch standpunt maar ook vanuit een wetenschappelijk oogpunt.
De jagerij draagt hierbij toe door met wetenschappers samen te werken en zelf ervoor te zorgen dat de wet wordt nageleefd. Door mensen in te lichten over het hoe en waarom en door te investeren in de natuur.

Elke jager is op zijn beurt de best mogelijke ambassadeur voor onze passie als hij zelf wil zijn. Daarom een oproep naar alle lezers, jagers: wees de best mogelijke ambassadeur die je kan zijn voor de jacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief