browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pruikenhert

Posted by on 9 oktober 2017

Iedereen kent wel het fenomeen van de pruikenbok. Sommige jagers zien het als hun levensbok wanneer ze zo een bok kunnen strekken. Maar kende je al het pruikenhert. Surfend op het internet kwamen we de foto’s van Dan Ewart tegen die deze week samen met zijn goede vriend een pruikenhert schoten.

Van ver leek het op een hinde maar de rare vorm op het hoofd intrigeerde de mannen en de heren bersten hun weg tot bij het abnormale hert. Nadat het schot vertrokken was, inspecteerden de heren het karkas. Resultaat, geen teelballen maar toch een mannelijk hert. Van Dan kregen we de toestemming zijn foto’s met jullie te delen.
Waidmansheil aan Dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief