browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Licentiejacht

Posted by on 29 oktober 2018

anb_logo_q_kleinTerug dit jaar, de Licentiejacht Grofwild in de Kempen.

De Licentiejacht gaat via een openbare aanbesteding.
Meer info in onderstaande documenten.

De openbare aanbesteding heeft plaats op woensdag 21 november 2017 om 14.00 uur  uur in het Boshuis van Ravels, Jachtweg 27.
Verdere info  kan je aanvragen via mail of telefoon 014/63 93 63. Maar wij deden reeds het werk en hierboven staan de volledige aanbestedingsdossiers.

Jong-Jagers

En, misschien specifiek te vermelden, deze Licentiejachten zijn uitermate geschikt voor de Jong-Jagers. Er is namelijk een zeer goede opvolging van de Regiobeheerders en lokale boswachters. Er is zelfs een korte opleiding kogelschieten. En, als je wat oplet kan je mits een goede (lage) bieding enkele aangename jachtmomenten beleven voor weinig geld.

Vlaanderen is natuur zwart Entititeitslogo_ANB_zwartwit

 

Antwoord op Licentiejacht

  1. Jachtwachter

    Volgens mij, véél te veel regeltjes, die niet altijd ten goede komen. Twee keer missen en dan… ! Belachelijk; tijdens mijn militaire loopbaan kon ik precies schieten zonder kijker op 300 meter en toch gebeurt het mij nu nog dat ik eens mis en zelf meerdere malen en ik ben nog steeds een goed geweer, al zeg ik het zelf. Dit is overdreven. Voor de jong-jagers kan dit interessant zijn, maar anders is dit verre van correct. Wild blijft niet stilstaan. Laat eerst de regelgever eens zien hoe hij kan schieten op snel bewegende doelen, dan zien we wel verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief