browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hunting Gent

Posted by on 25 maart 2019

Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 april, 2019, neemt HUNTING Gent de eerstvolgende afspraak en opent zijn deuren voor zijn 22e editie. Een verwachte terugkeer naar Gent door velen in de sector en voor veel bezoekers!

In het vizier: vrijetijdsbesteding

Tijdens het salon vinden een hele reeks buitenactiviteiten plaats, die van het bezoek een unieke ervaring maken. U merkt het al: iedereen komt hier aan zijn trekken, ook wie graag met het hele gezin komt!

Alle info –

 

Hunting Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief