browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hunting Gent

Posted by on 8 april 2019

Voor jagers en hun gezin is HUNTING een echt hoogfeest, maar ook andere liefhebbers van het buitenleven in brede zin, vinden tijdens de drie beursdagen hun weg naar HUNTING. Wie wil er immers niet een keertje proeven hoe het voelt om een echte jachtboog te schouderen? Of bij de lasershooting met een levensecht jachtgeweer met richtkijker zijn of haar schietvaardigheid te testen? Even halt te houden bij de roofvogeldemonstraties en verderop te genieten van de passie van de wapengraveur die zonder verpinken met beitel en loep precies het juiste lijntje aanbrengt op een nagelnieuw dubbelloops hagelgeweer? Wat is er mooier dan een jachthond als verlengde van zijn baasje een perfect apport te zien realiseren? Of misschien is HUNTING de gelegenheid om een woordje te wisselen met de taxidermist die net de laatste hand legt aan een ‘full mount’ van een pronte reebok die een paar maanden eerder ergens in de Oostkantons het loodje legde.

Hunting Gent van 26 t/m 28 april in Flanders Expo. Tickets?

Foto 2

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief