fbpx Skip to main content

Cranium Design

Your dream on a pedestal

Met de producten van Cranium Design kun je jouw jachttrofee op een mooie en zo natuurlijk mogelijke manier presenteren. Dankzij het ingenieus design kan iedere schedel op onze staanders geplaatst worden, van je eerste reebok tot het groot hert uit jouw dromen of zelfs wat exotischere trofeeën heeft Cranium Design voor alles een oplossing op maat.

Met zijn robuuste uitvoering en afwerking in matzwarte poedercoating heb je een moderne en originele staander voor een zeer schappelijke prijs.

PRIMUS

Een nieuw product van het merk Cranium Design is geboren, de PRIMUS. De Primus is ontworpen voor zowel gezaagde als niet gezaagde schedels. Deze staander kan geplaatst worden op vlakke ondergronden zoals een tafel, bureau, vensterbank,…

Bestel nu

PARVUS D’OR

De Parvus limited edition is een trofeestaander voor reebok, gems, vos en andere soortgelijke trofeeën. Vervaardigd uit staal en afgewerkt met een mooie coating. Deze is voorzien van anti-slip kussentjes & een subtiel haakje voor een medaille of naamplaatje aan te hangen.

Bestel nu

PARVUS

De Parvus is een trofeestaander voor reebok, gems, vos en andere soortgelijke trofeeën. Vervaardigd uit staal en afgewerkt met een mooie coating. Verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 15, 20 en 25cm

Bestel nu

ALTUM

De Altum is een trofeestaander voor hert, mouflon, impala en andere soortgelijke trofeeën. Vervaardigd uit staal en afgewerkt met een mooie coating. Verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes: 50 en 75cm

Bestel nu

MURUS

De Murus is een trofeehouder om aan de muur te bevestigen. Volgende trofeeën kunnen gemonteerd worden: hert, moeflon, impala en andere soortgelijke trofeeën. Vervaardigd uit staal en afgewerkt met een mooie coating.

Bestel nu

ARTEM

Een telefoonhoesje dat je telefoon niet enkel beschermt maar hem tegelijk ook een leuke look geeft.

Bestel nu

LAGENAM

Handige gordelvervanger dat het storende gepiep stopt tijdens het rondrijden met je wagen. Daarnaast kan je hem ook gebruiken als flesopener. Let op! Niet gebruiken op de openbare weg.

Bestel nu

Windindicator

Cranium Design heeft een product ontwikkeld dat geurloos is en waardoor de wind indicatief wordt… Uiterst belangrijk tijdens de bersjacht. Inhoud: 50ML (hervulbaar)

Bestel nu
Chat openen
Stel een vraag.